Je bekijkt nu De beste gadgets voor onderweg

De beste gadgets voor onderweg

Wat zijn de beste gadgets voor onderweg? Hier ga je ontdekken welke hebbedingetjes onmisbaar zijn op weg naar en tijdens je vakantie!

Op vakantie gaan kan best veel stress met zich meebrengen

De reden waarom een artikel over de beste gadgets voor onderweg niet mag missen op EvenWegInNederland.nl, is omdat vakantie soms veel stress kan veroorzaken.

Het romantische idee van een super relaxte vakantie eindigt vaak al voordat ie begonnen is. Iedereen heeft er weleens mee te maken gehad. Ben je net onderweg, kom je erachter dat je een aantal belangrijke dingen vergeten bent. Schat, heb jij de gaskraan nog dichtgedraaid? Heb jij mijn slippers, die ik had klaargelegd nog meegepakt? 

Zo zijn er nog tal van redenen te verzinnen die de vakantiesfeer niet ten goede komt. 

Vervelende kinderen op de achterbank

Bijna elk gezin heeft hier weleens mee te maken gehad. Na een half uurtje rijden, begint achterin het gesodemieter. Zijn we er nou nog niet? Ik verveel me! Mama, ik heb drinken geknoeid! En misschien wel de meest gehoorde uitroep van achterin is: “Ik moet plassen”. 

Zo begint je zorgenvrije vakantie al lekker en het mooie is, dat je het al van tevoren weet. Gelukkig kun je al veel stress wegnemen door onderweg al voor de beste gadgets te kiezen. Verderop in dit artikel lees je precies welke dit zijn!

Teveel bagage

Een veelvoorkomend probleem bij een bungalow-, camping- en glampingvakantie is de koffer. Of nog erger, een overvolle auto. Een week van tevoren beloof je jezelf om deze keer niet zoveel mee te nemen. Als je echter aan het inpakken begint, kun je vaak niet meer stoppen. Dit moet mee en vergeet vooral dat niet. Voor je het weet, prop je de hele kofferbak en soms ook achterbank vol met spullen.

Geen of slechte wifi verbinding

Tegenwoordig kan de jeugd, dit geldt ook voor veel volwassenen, niet meer zonder internet. Het is dus flink balen als er op plaats van bestemming geen of slecht internet beschikbaar is. Vaak moet je hier ook nog eens flink voor betalen.

no wifi

Zelf betrap ik mezelf er ook vaak op dat ik naar mijn telefoon grijp. Even een beetje googlen of een spelletje spelen, als ik eventjes niets te doen heb. Dan is het wel handig dat je een goede wifi verbinding hebt.

Ontdek hier de beste gadgets voor onderweg

De voorbereiding op de vakantie zal voor veel mensen altijd wel stressvol blijven, maar als je de beste gadgets voor onderweg in je bezit hebt, zul je de vakantie zelf een stuk comfortabeler beleven. Of het nu is om de kinderen bezig te houden, ruimte te creeëren voor al die bagage of een beetje meer comfort op plaats van bestemming.

Met deze gadgets zal het in ieder geval een stuk relaxer vakantievieren zijn, dan zonder. Hieronder vind je dé oplossing voor veel vakantiestress. Vaak heb je ze al de volgende werkdag in huis.

De beste gadgets voor onderweg, speciaal voor kinderen

Een portable DVD speler houdt de kinderen op de achterbank wel zoet. Op plaats van bestemming kun je hem gebruiken waar je maar wilt. Lekker op de bank, in bed of zelfs als je geniet van een lekker warm bad (niet laten vallen dan).

Je kunt de kinderen ook vermaken met allerlei andere leuke bezigheden. Ideaal is dan een auto-organizer waar je alles in op kunt bergen. Gegarandeerd dat ze een paar uurtjes zoet zijn! Kleurboeken, puzzelboeken, en tablets, alles kan erin en is direct binnen handbereik. Niet meer over de stoel leunen om de kids achterin te helpen en een paar spieren verrekken!

Net zoals een portable DVD speler, kan ook de populaire nintendo switch voor urenlang plezier zorgen tijdens de reis. Je kunt hem op verschillende manieren gebruiken, zoals als handheld in de auto, maar ook op de keukentafel en in combinatie met een tv.

Dan is het opeens niet zo erg meer als het een dagje slecht weer is op vakantie!

Gadgets om het leven van volwassenen wat leuker te maken tijdens de reis

Als de hele auto volgeladen is met spullen, rijdt het ook niet fijn. Je kunt alleen vertrouwen op je buitenspiegels en toch kijk je nog regelmatig in je binnenspiegel. De beste oplossing is om de meeste bagage in een dakkoffer op te bergen en dan bedoel ik natuurlijk niet oma!

Je hebt op deze manier veel meer ruimte om nog meer noodzakelijke dingen mee te nemen. Bekijk hier het grootste assortiment dakkoffers! Een opgeruimde auto zorgt ook voor rust in je hoofd tijdens de rit.

Als bijrijder heb je het vaak nog zwaarder dan de bestuurder. Als je niet hoeft te navigeren en het landschap niet zo boeiend is, valt het niet mee om de oogjes open te houden. Met een mooie e-reader is de reis voorbij in no-time. Lees de beste verhalen op een mooi groot scherm. Daar kan een telefoon niet tegenop! Bij de beste gadgets voor onderweg hoort dus ook een e-reader.

De leukste hebbedingetjes tijdens de vakantie

Ook tijdens de vakantie kunnen gadgets het leven een stuk leuker maken. Een week lang alleen maar boeken lezen kan voor de één misschien relax zijn, maar voor een ander is dat niet vol te houden. Dan ga je liever nog een paar dagtrips maken naar een leuke dierentuin, pretpark of museum

Een goede zaklamp is altijd een slimme aankoop. Zeker als je een “spooktocht” gaat maken tijdens je vakantie. Maar als er problemen met de auto zijn, is een zaklamp ook onmisbaar. Zo’n handige, usb oplaadbare, zaklamp is een must-have! 

Ben je een fanatieke wandelaar of maak je graag een dagtrip? Dan is deze koelrugtas ideaal om je eten en drinken lekker koel te houden.

Nooit meer zo’n lauwe boterham met kaas die van je boterham schuift, maar alles lekker koel houden. En drankjes smaken zoveel beter als ze lekker fris zijn!

Wat is er leuker dan op plaats van bestemming een leuk spelletje doen met het hele gezin? Wij zorgen vaak voor wat nieuwe spelletjes, zodat de vakantie nog iets specialer wordt. Als je geen leuke spelletjes in huis hebt, kun je hier de leukste spelletjes vinden.  

Enkele jaren geleden zijn drones ongekend populair geworden. Met een beetje oefenen, kun je met een drone supermooie beelden maken van bovenaf. Als je denkt dat je hier honderden euro’s voor moet wegtikken, zul je aangenaam verrast worden. Voor enkele tientjes kun je namelijk al genieten van unieke vakantiefoto’s en video’s.

Ben je lekker een dagje weg, is je telefoon leeg. Gelukkig heb je nog altijd een powerbank bij de hand waarmee je meerdere malen je telefoon op kunt laden.

Ook handig als je op vakantie een tekort hebt aan stopcontacten. Één keer je powerbank opladen en je kunt er tot wel een week mee vooruit.

De beste gadgets voor onderweg verzameld op één website

Natuurlijk zijn er nog veel meer gadgets die jouw vakantie een stuk relaxer maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reishanddoeken, die een stuk dunner zijn en veel sneller drogen dan zo’n dikke badhanddoek. Maar ook reisstekkers en stekkerdozen zijn handig op jouw vakantieadres. 

En wat dacht je van een mifi router? Je eigen wifi netwerk, maar dan op vakantie. Ideaal toch? Klik op onderstaande knop voor alle gadgets.

Geef een antwoord