Op de Boerderij

Voor mensen die het regulier overnachten op een vakantiepark, camping of glamping willen doorbreken is er een nieuw segment toegevoegd aan onze website.

Laat de kinderen eens kennismaken met het boerenbestaan en laat ze ervaren hoe de dieren leven. Hoe groot een varken wel niet is en hoe het is om voor paarden, pony’s, koeien, varkens, geiten, schapen en kippen te zorgen. Zelf een alpaca boerderij behoort tot de mogelijkheden. 

Je kunt op verschillende manieren overnachten. In één van de vele soorten tenten of in een huisje.

Klik voor meer informatie op één van onderstaande logo’s

Farmcamps biedt mogelijkheden door heel Nederland en is dé uitgelezen manier om bij de boer te recreëren. Voor de kinderen is er een leerprogramma maar er is natuurlijk ook gelegenheid om te knuffelen met de dieren en in het hooi te ravotten. Als je alle, in het boerenpaspoort opgegeven opdrachten hebt uitgevoerd en alle stempels van de boer of boerin hebt gekregen ben jij een gediplomeerde kinderboer of boerin. Veel plezier!

Met haar vele connecties in heel Europa, maar ook zeker in Nederland heeft Boerenbed op zeker een superverblijf voor jou. Niets moet en alles mag! De omgang met de boerderijdieren is voor kinderen een heel speciale ervaring. En . .  als je ze vraagt waar de melk vandaan komt antwoorden ze niet meer ‘uit de supermarkt’ maar van de koe. Spelenderwijs zeer educatief en leerzaam