Je bekijkt nu Herfst

Herfst

Het is weer zo ver mensen, de herfst is weer aangebroken en de lange zomeravonden zijn voorbij. De dagen worden korter en de avonden langer, het weer is totaal omgedraaid en regen en wind hebben het weerbeeld overgenomen.

Herfst heeft ook z’n goede kanten

Herfst is ook het jaargetijde dat we meer samenzijn. Ik bedoel met z’n allen een spelletje doen aan de ‘grote tafel’. Qualitytime met partner en misschien wel de kids.

Dampende chocolademelk op tafel voegt net dat beetje extra toe wat we allemaal zo nodig hebben.

Een dagje de natuur in

Weer of geen weer, we gaan er op uit!

Het geeft niks als het regent of waait. Je trekt je regenjas en kaplaarzen aan en we gaan de natuur in. Kijk eens wat een bladerpracht. Kijk eens wat een mooie kleuren allemaal. Wie vind de eerste paddenstoelen? De kleintjes stampen vrolijk in de plassen die zijn ontstaan na de laatste regenbui en hebben de tijd van hun leven. De Herfst is misschien wel het ‘beste’ jaargetijde wat er is.

En dan thuiskomen

Na een dagje in de buitenlucht is het heerlijk thuiskomen. Of het nu in je eigen woning is of in een vakantiehuisje, het thuiskomen na een dag in de frisse buitenlucht is altijd een puur genot.

Je trekt de doorweekte kleding uit en droog je af. De kachel staat te snorren en we worden alweer een beetje warm. Er wordt koffie gemaakt en voor de kids is er ‘warme chocomel’. Wat hebben we het goed!

Koffie Samen

Krijg je er al zin in?

Begint het bij jou/jullie ook alweer te kriebelen. Ook zo’n zin om er weer op uit te trekken? Je vind op onze website meerdere aanbiedingen van de grotere vakantiewoning aanbieders met arrangementen voor de herfstvakantie en ook al voor de Kerstvakantie. Er worden zelfs kortingen aangeboden voor vroeg-boekers.

Om provincie gericht jezelf te informeren wat er zo al te doen is verwijs ik je graag naar onze pagina waarop je een korte omschrijving vind van interessante bezienswaardigheden en wat er zo al aan entertainment wordt aangeboden. Je kunt dan een gerichte keuze maken en eventueel direct boeken,

Wil je ideeën opdoen en een overzicht van wat er zo al te doen is kijk dan op onze overzichtspagina.

Geef een antwoord