Luxe op vakantie

Tijden een stedentrip of korte vakantie overnachten in een hotel is best wel verwennerij.

Het is in mijn ogen de meest luxe vorm van verblijf. Je word aan alle kanten gepamperd en verwent zodat het je aan niets ontbreekt. Iedere dag word je kamer gereinigd, je bed opgemaakt en de handdoeken in de badkamer vervangen

Misschien ten overvloede maar toch wat tips voor een hotelverblijf.

pure verwennerij

Ontbijten op de kamer of beneden?

In de ontbijtzaal is het goed vertoeven. Er staat van alles voor je klaar en de kwaliteit is ronduit perfect te noemen. Verse koffie of thee, verse broodjes en broodbeleg voor iedereen. Vers geperste Jus d’orange, ontbijtgranen en zelfs een eitje. Gebakken roerei en spek ontbreken ook niet. 

Als je het treft is het uitzicht van de ontbijtzaal ook een lust voor het oog. Zelf zijn we enige tijd geleden in een bos-hotel geweest en daar zagen we vanuit de serre/ontbijtruimte de herten en reeën langs de bosrand scharrelen. 

Ontbijten op de kamer kan natuurlijk ook. Roomservice!

Het uitzicht wil ook wat

Natuurlijk ben je niet de hele dag op je kamer maar als je er bent wil je natuurlijk wel een goed uitzicht. Wat denk je van openslaande deuren en dan zicht op zee. ‘s-Morgens wakker worden met het ruisen van de golven en de zilte smaak van de zee op je lippen.

Misschien ten overvloede maar nog even wat handige weetje als je in een hotel verblijft:

= Laat de handdoeken na gebruik op de grond liggen, als je ze netjes opvouwt denkt housekeeping dat je, om het milieu te sparen, ze nog een keer gaat gebruiken

= Gebruik de sleutelkaart in de daarvoor bestemde slot, meestal direct na de deur, om elektriciteit en andere faciliteiten op de kamer te activeren.

hotelaanzee

Om je op wat ideeën te brengen vind je hieronder de hotelketens waarbij we zijn aangesloten en door op één van de banners te klikken word je direct doorgeschakelt naar de website van betreffende aanbieder.

Kijk eens rustig rond, Je kunt er voor kiezen alleen de overnachting(en) te boeken maar ook worden er diverse aantrekkelijke arrangementen aangeboden. Voor een ieder wat wils

Zoek je een hotel op een specifieke locatie of in een bepaalde plaats . . 

Kijk eens bij Trivago

Bij Trivago hoef je nooit lang te zoeken naar een hotelkamer. Je geeft wat zoek criteria in en het systeem gaat voor je aan het werk. Of je nu in een stad, in Nederland of in Europa een kamer zoekt, Trivago biedt volop keuze en ook meestal de voordeligste prijs/kwaliteit.

Nog wat tips:

Ga je met de auto op stap? Lees dan ook de handige tips op onze juist daarvoor ontworpen pagina

We hebben ook Tip voor Camping en Vakantiepark vakanties

Fijne (korte) vakantie en . . .

Goede reis!