Hotelovernachtingen

Ben je in een vreemde stad en zoek je een plek om te slapen?

Geen probleem. Keuze genoeg!

Je kent dat misschien wel . .  je zou voor een dagje naar een stad of plaats gaan om de boel eens grondig te verkennen maar het lukt je niet. Één dag is bij lange na niet genoeg om  deze omgeving tot je te laten doordringen en je wilt natuurlijk wel alles gezien hebben voordat je weer naar huis gaat.

Of misschien ben je wel voor zaken op reis en moet je overnachten. Op deze pagina vind je verschillende opties om een overnachting te regelen en voor de langblijvers hebben sommige aanbieders zelf speciale arrangementen klaarstaan.

Klik voor meer informatie op één van onderstaande logo’s

Het door de ANWB met 5 sterren beloonde Recreatiepark De Boshoek  biedt de mogelijkheid om een unieke vakantie te vieren met gezin en/of familie. Van kamperen tot vakantiehuisje, van alles is mogelijk. Zelfs hotelkamers en de mogelijkheid te genieten van de wellness zijn voorhanden. Deze in Voorthuizen gevestigde camping biedt onder andere kampeerplaatsen, eventueel met privé sanitair en camperplaatsen

Bij Vipio vind je vooral de wat meer uitzonderlijke locaties om te overnachten. Je kunt bij voorbeeld in een boot op de Amsterdamse gracht slapen, In een havenkraan, in een oude molen of in een kasteel. De mogelijkheden zijn te veel om op te noemen maar als je op het logo klikt kun je zelf ervaren wat er allemaal mogelijk is.

Bij  Fletcher Hotels , die je overigens door heel Nederland kunt vinden, vind je zowel hotelkamers als wellness en sport gelegenheid. Door de verschillende arrangementen die dit bedrijf aanbied is er voor iedereen wel een fijn verblijf te vinden. Je vind veel van de hotels aan zee maar ook langs de oostgrens van ons land is men rijkelijk vertegenwoordigd. Even onthaasten? Fletcher heeft dé oplossing voor je.

Bij  Corendon Hotels vind je ook verschillende accommodaties. In Amsterdam bijvoorbeeld kun je in de stad logeren maar als je er voor kiest in de buurt van Schiphol te verblijven is er in de tuin van het hotel een boeing 747 geparkeerd. Er worden hier rondleidingen gegeven. Genieten voor vliegtuig liefhebbers dus. Het vervoer van- en naar de stad wordt verzorgd met een shuttlebus. Samenwerking met Europarcs zorgt er voor dat de 28 bestemmingen in Nederland variëren van hotel tot vakantiehuisje.