Je bekijkt nu Last minute naar een vakantiepark – Extra goedkoop, toch nog even weg in Nederland

Last minute naar een vakantiepark – Extra goedkoop, toch nog even weg in Nederland

Ben je op zoek naar een last minute voor een leuk vakantiepark? In dit artikel vind je alle links naar de mooiste aanbiedingen. Ga toch nog even weg in eigen land of net daarbuiten.

Voordelen van een last minute op een vakantiepark

Waarom zou je kiezen voor een last minute op een vakantiepark? Het eerste waar je aan denkt is natuurlijk de prijs. Als je een last minute pakt, kun je vaak een hoge korting krijgen op de normale prijs. 

Vakantieparken hebben altijd te maken met onderbezetting of annuleringen. Om de huisjes toch zoveel mogelijk vol te krijgen, zijn ze bereid om flinke kortingen te geven. Meer mensen betekent automatisch meer inkomsten. Is het niet via de huurprijs, dan is het wel via het restaurant, de supermarkt en de betaalde faciliteiten. Vakantieparken zijn dus gebaat bij een zo groot mogelijke bezetting.

Een ander voordeel is de onverwachte voorpret. De ene dag zit je nog in je dagelijkse ritme en kijk je maanden vooruit naar je eerstvolgende vakantie. De volgende dag heb je opeens besloten om via een last minute naar een vakantiepark te gaan. Toch nog even lekker weg in Nederland of naar één van onze buren. Het idee dat je nog maar een week hoeft te werken in plaats van maanden klinkt toch best goed?

Ook heb je het voordeel dat je, op korte termijn, het weer iets makkelijker kunt voorspellen. Weet jij hoe het er over 3 maanden uit ziet? Ik niet, maar als je voor volgende week een vakantie boekt, heb je toch wat meer zekerheid.

last minute vakantiepark lekker weer

Nadelen van een bungalow last minute

Het is natuurlijk niet allemaal positief als je kiest voor een lastminute. Er zijn altijd wel wat nadelen te noemen

In tegenstelling tot een reguliere boeking, kun je bij een last minute niet altijd de juiste accomodatie kiezen. Het aanbod is beperkter en je zult misschien iets langer moeten zoeken naar dat ideale huisje op het park van jouw keuze.

Ook moet je flexibel zijn met de aankomst- en vertrekdagen. Is dit voor jou geen bezwaar, dan is een last minute naar een vakantiepark écht een goede keuze. Hieronder vind je de diverse links naar de beste last minutes. Kijk welk park het beste bij jou past en ga deze maand nog even weg in Nederland.

De beste aanbiedingen van Landal Greenparks

De parken van Landal Greenparks worden hier op Even Weg In Nederland vaak behandeld. Dit komt omdat deze parken een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Voor een paar honderd euro kun je al meerdere dagen genieten in diversen parken.

Met de kwaliteit zit het ook wel snor. Over het algemeen misschien niet zo luxe als bijvoorbeeld Center Parcs, maar wel een goede middenklasser, die bereikbaar is voor veel mensen. Klik hieronder voor een last minute naar een Landal vakantiepark.

Een super last minute op een vakantiepark van Center Parcs

Sinds jaar en dag staat Center Parcs bekend om de unieke kijk op extreem genieten tijdens je vakantie in eigen land. De parken van Center Parcs staan stuk voor stuk garant voor het ultieme vakantiegevoel. Luxe cottages met alles erop en eraan. Een plaza met winkels en uitgebreidde horeca en dan heb ik het nog niet eens gehad over alle faciliteiten op en rond het park.

Je zult je geen dag vervelen bij Center Parcs. De prijs is vaak aan de hoge kant, want dat super-de-luxe subtropisch zwemparadijs moet ook blijven draaien. Echter kun je ook bij Center Parcs een goede deal scoren.

Lekker goedkoop naar Roompot

Roompot staat er al jaren om bekend dat je voor een zeer scherpe prijs al lekker even weg kunt in eigen land. Met een last minute naar een vakantiepark van Roompot wordt het dan nog goedkoper.

Vooral de keuze is enorm bij Roompot. Ze hebben veruit de meeste parken van alle grote aanbieders, dus voor iedereen is er wel een mooi park te vinden. Of het nu aan het water is of lekker in het bos, bij Roompot kan het allemaal.

Op de aanbiedingen pagina van Roompot vind je talloze soorten accomodaties en parken in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ik weet zeker dat je een mooie last minute voor een vakantiepark van Roompot kunt vinden. Zeker als je buiten het hoogseizoen op vakantie gaat, kun je al voor een paar honderd euro uitzoeken.

Een last minute bij een vakantiepark van andere aanbieders

Hoewel de bovenstaande drie aanbieders van bungalows in Nederland misschien het grootste marktaandeel hebben, kun je ook bij de “kleinere” aanbieders een super goede deal maken. Dit artikel zou niet compleet zijn zonder ook een link naar deze aanbieders.

Europarcs

Europarcs, waar vanaf 2022 ook droomparken onder valt, heeft op dit moment 37 parken in Nederland, 2 in België en 2 in Oostenrijk. Genoeg keuze dus om er lekker even tussenuit te gaan. De prijzen beginnen al vanaf een paar tientjes voor 2 nachten, dus bekijk snel de last minutes van Europarcs!

TopParken

Voor een luxe vakantie ben je bij TopParken aan het juiste adres. De 12 parken staan garant voor een topvakantie voor het hele gezin. Ook de hond mag uiteraard mee. Gedurende het hele jaar hebben ze bij TopParken diversen actieperiodes en last minutes, waardoor jij altijd de beste deal kunt scoren.

Een last minute op een vakantiepark van RCN

RCN is misschien voor velen een onbekende aanbieder van bungalows, maar met 9 vakantieparken in Nederland, 8 campings in Frankrijk en ééntje in Duitsland hebben ze toch genoeg om uit te kiezen.

Voor een paar centen kun je er toch even genieten van een hele andere omgeving dan thuis. Alle beschikbare last minutes in Nederland vind je hier.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Het aanbod van al deze aanbieders is misschien wat overweldigend. Waar moet je beginnen en wat is nu het ideale vakantiepark voor jou? Wij hebben elk jaar moeite om een leuk vakantiepark uit te kiezen, want we hebben er al zoveel bezocht. Ook heeft iedereen bepaalde wensen en een ander budget.

Gelukkig kun je bij Bungalowspecials al jouw voorkeuren aangeven. Wanneer je wilt gaan, wat je maximum prijs is en noem het maar op. Klik op de knop en jouw droomvakantie komt wellicht bovendrijven. 

Nooit meer zelf de websites van Landal, Center Parcs, Roompot, RCN, Topparken en Europarcs doorzoeken naar die ene mooie last minute aanbieding, maar gewoon via bungalowspecials. Wel zo makkelijk.

Zoek je dus een last minute in een vakantiepark ergens in Nederland? Bekijk hier de last minutes van alle parken, direct bij bungalowspecials.

family time

Wij van Even Weg In Nederland wensen je alvast een supervakantie. Twijfel dus niet langer, maar ga er lekker nog even tussenuit!

Geef een antwoord