Je bekijkt nu Ook Jou Mening Telt

Ook Jou Mening Telt

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Diversen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Maar natuurlijk, Ook Jou Mening Telt!

Onze vakantie website is een dynamische website waar ook jou mening telt en een ieder zijn of haar mening mag geven over bij voorbeeld ervaringen bij een bestemming die je hier hebt gevonden, een onderwerp dat je graag behandeld zou zien, een toevoeging nadat je een geweldige ervaring hebt gehad in een vakantie verblijf, een prettige ervaring in een museum of bij voorbeeld een geweldig dagje uit in een pretpark.

Ben je op vakantie geweest en heb je een fijne tijd gehad. Kom je op je werk niet uit vertelt en deel je je ervaring met een ieder die het maar wil horen. Je publiek kan veel groter zijn als je je ervaring deelt op onze website. Anderen kunnen je verhaal dan lezen en overwegen ook een bezoek te brengen om die sfeer te proeven. We zijn toch allemaal op zoek naar juist die ene bestemming die ons het échte vakantiegevoel geeft. We willen toch allemaal het maximale halen uit onze vrije tijd?

Meningen delen
meningneg

Ook negatieve ervaringen kunnen gedeeld worden. Jou Mening Telt is het onderwerp van deze blog dus ook negatieve meningen mogen worden gedeeld. Natuurlijk is het fijner positieve feedback te lezen maar een serieuze waarschuwing voor een negatieve ervaring kan ook best een toevoeging zijn voor de informatieve rol die onze website moet uitdragen. Graag wel een goede onderbouwing meesturen.

Het is niet de bedoeling dat we met z’n allen gaan zitten klagen. Daar zijn andere media voor.

Ook Jou Mening Telt

Voor wat betreft de onderwerpen die we in onze blogs behandelen kunnen ook suggesties worden gedaan. We nemen ze allemaal in overweging en zullen de beste, en meest relevante, er tussenuit filteren en behandelen. Natuurlijk kunnen niet alle onderwerpen worden behandeld maar als er enige relatie is met het onderwerp vakantie & vrije tijd maakt jou inzending een grote kans. Klik op onderstaande knop om jou inzending op te sturen.

Zijn er bestemmingen die je als positief hebt ervaren en je kunt ze niet terugvinden op onze website? Gebruik dan ook de knop hierboven om  een suggestie te doen zodat wij die bestemming(en) eventueel kunnen toevoegen zodat andere website bezoekers er mee kunnen kennismaken.

Door ervaringen te delen kunnen we allen genieten van ons mooie Nederland.

bestemmingbord

Ook Jou Mening Telt

We willen ook heel graag weten wat onze bezoekers vinden van onze website. Je kunt je feedback achterlaten onderaan deze pagina maar ook gebruik maken van ons feedback formulier. Een snellere en makkelijkere manier is door onze website een cijfer te geven. Graag nodigen wij je dan ook uit daar gebruik van te maken.

Met jouw feedback kunnen we onze website nog beter maken en voor onze bezoekers een nog informatievere plaats op het internet bieden waar goede ideeën kunnen worden gevonden.

Door jou bijdrage kunnen andere bezoekers kennismaken met bestemmingen waar zij, en ook wij nog niet van hadden gehoord. Ik bedoel bijvoorbeeld die ene mooie plek in de stad, dat kleine onbekende museumpje, die geweldige workshop die je pas hebt bijgewoond enz. enz.

Draaimolen
Jong geleerd ...

Wat je suggestie ook is, we bekijken ze allemaal.

Wat is er nu nog leuker dan over iets fijns schrijven?

Graag gedaan

Graag gedaan! 

Het is toch helemaal te gek om je ervaring te delen met vele anderen en zo een positieve bijdrage te leveren aan de uitjes en de vakantie van mensen die iets leuks willen gaan doen. Het is toch geweldig om later in een revieuw een bedankje te krijgen voor jouw tip waar mensen op in zijn gegaan en de tijd van hun leven hebben gehad. Ik denk dat een ieder het wel prettig vind om een virtuele aai over de bol te krijgen voor het achterlaten van wat tips en suggesties. “Kleine moeite, groot plezier” denk ik.

En omdat Ook Jou Mening Telt bieden we je graag de mogelijkheid jouw verhaal aan ons te sturen zodat wij het op de website kunnen plaatsen als een review van een ervaringsdeskundige.

Wil je je verhaal direct plaatsen dan kun je de ‘reactie mogelijkheid’ aan de onderzijde van deze blog pagina plaatsen.

We behouden ons het recht voor reacties met bijvoorbeeld opruiende tekst, schunnige taal en niet gerelateerde onderwerpen te weigeren en/of te verwijderen.


Graag tot ziens op onze website

Geef een antwoord