Je bekijkt nu Mooi Nederland

Mooi Nederland

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Diversen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wat leven we toch in een mooi  Nederland (je)!

De fietsen staan dan wel vastgemaakt aan de bruggen in Amsterdam maar als je daar even doorheen kijkt is het toch een geweldig mooie stad. In de middeleeuwen gebouwd waar pracht en praal nog mocht. Laat maar zien dat het goed gaat met je en bouw je pand aan één van de grachten zo dat een ieder kan zien dat je een welvarend bedrijf hebt.

Buiten de steden

Omdat mooi Nederland niet erg groot is kun je in minder dan een uur in een geheel andere omgeving zijn. Vanuit bij voorbeeld Amsterdam kun je op de Veluwe zijn waar je kunt genieten van de ongerepte natuur. En als je geluk hebt spot je nog één of meerdere Edelherten aan de bosrand.

Uit ervaring kan ik je vertellen dat het een heel speciale beleving is die je niet snel zult vergeten. De impact die zo’n ervaring heeft blijft jou, en misschien wel de kinderen die mee zijn, nog jaren bij.

Voor mensen die in één van de grote steden wonen moet het volgens mij een verademing zijn even niet de stadse geluiden om je heen te hebben, even niet constant op het verkeer te moeten letten maar gewoon lekker te wandelen of ergens op een bankje neerstrijken en je fantasie de vrije loop te laten.

Gewoon onbezorgd genieten

Edelhert aan de bosrand
Edelhert aan de bosrand

Is het water meer jou ding?

Maas Rotterdam
De Rotterdamse haven

Breng dan eens een bezoekje aan de grootste haven van Europa. In Rotterdam kun je alle facetten van het havenbedrijf ervaren. Vanaf de verschillende kade’s bekijk je hoe alles reilt en zeilt maar ook vanaf het water zijn de verschillende havens te bewonderen. Je kunt zelfs een rondvaart boeken waar je pannenkoeken kunt eten. Misschien een ideetje als je, met of zonder kids, de rondvaart wilt combineren met de lunch om geen tijd te verliezen.

De zilte zeelucht

Misschien is het strand wel meer jou ding. Zomer en winter is het strand een aantrekkelijke bestemming voor recreatie. Waar je ‘s-zomers lekker kunt zonnebaden is het ‘s-winters lekker uitwaaien. Is zonnen niet jou ding kun je altijd nog lekker op een terras gaan chillen en mensen kijken. Er zijn verschillende strandtenten die ook in de winter open zijn dus laat je niet tegenhouden de kust ook in dit jaargetijde met een bezoekje te vereren.

Terras aan Zee
Verschillende terrassen zijn ieder jaargetijde open

En dan zijn er nog de Pretparken, Musea en Dierentuinen

Pretparken
Achtbanen voor iedereen

Voor de dagjesmensen onder ons zijn er ook vele mogelijkheden in Nederland. Denk eens aan alle Musea, Dierentuinen, Rondvaarten, Festivals, Pretparken enz, enz. Het is te veel om op te noemen. Wat je ook zoekt er is ergens in Mooi Nederland wel iets te vinden wat jou past.

Leef je helemaal uit in de achtbanen van Walibi of ga met de kinderen naar het sprookjespark in De Efteling. Wat te denken van het Dolfinarium of diergaarde Blijdorp of Artis. Misschien een dagje Julianatoren met de kinderen of Wild West beleven in Slagharen. Nogmaals, het is te veel om op te noemen.

Een beter en overzichtelijker overzicht kun je vinden op onze website. Gebruik één van de knoppen hieronder om direct naar het juiste deel van de website te worden doorgezet.

Of het nu voor een dagje of voor een langere periode is, Nederland heeft zo veel te bieden.

Dan nog even dit:

Iedereen vergeet weleens iets in te pakken als die op vakantie gaat.

 

Geef een antwoord