Je bekijkt nu Nieuwjaar

Nieuwjaar

Proost! Gelukkig Nieuwjaar

Een verse start?

Vannacht om 0.00 u. precies is het nieuwe jaar begonnen. Wat betekent dat voor ons? Wat gaat het nieuwjaar brengen? Zullen we gezond zijn (blijven)? Zullen we succesvol zijn in wat we doen? Worden langslepende questies opgelost en zullen we zakelijk succesvol zijn?

Allemaal vragen waarmee het nieuwe jaar aanvangt.

Proost!

De allerbeste wensen voor iedereen en een voorspoedig nieuwjaar. Dat is toch wat we ieder jaar elkaar toewensen? Zelfs oorlogen en conflicten worden even opzij gezet om het nieuwe jaar in te luiden.

Beetje jammer dat dat alleen maar in deze tijd kan.

Santé

Zonder nu de moraalridder uit te willen hangen verbaas ik me ieder jaar weer over de vele conflicten die er in de wereld zijn en waarom die niet op een vreedzame wijze kunnen worden opgelost.

Laten we het over wat fijnere zaken hebben

Nu de Kerstballen weer zijn opgeborgen, het huis weer opgelucht ademt en de vakantie van de kids weer voorbij is kunnen we plannen gaan maken voor het nieuwe jaar. Zijn de data van de schoolvakanties al bekend? Ja hoor kijk maar eens hierOp deze pagina vind je ze allemaal op een rijtje. Zelfs de data voor het volgende seizoen zijn al bekend. Het inplannen van de zo broodnodige vakanties kan dus beginnen . . 

Ook de officiële feestdagen zijn in het overzicht aanwezig

Koningsdagvrijmarkt

Koningsdag

Eén van de meest bekende officiële feestdagen in Nederland is wel Koningsdag. De dag dat er door het gehele land vrijmarkten worden georganiseerd zodat je de spulletjes die je toch niet meer nodig hebt tegen een aantrekkelijk prijsje misschien nog kunt verkopen aan iemand die het graag wil hebben.

Vakantie voorpret

Het inplannen van een vakantie kan voor velen onder ons een prettige ervaring zijn. Het internet afspeuren om juist die bestemming te vinden die jou/jullie helemaal past, de keuze of we gaan kamperen of bij voorbeeld naar een vakantiepark gaan, en dan nog de accommodatie uitkiezen. Misschien gaan we wel lekker luxe in een hotel en gaan we een ‘vreemde’ stad verkennen. Je vind het allemaal terug op onze website “Even weg in Nederland”

Wat denk je van een dagje pretpark? Walibi, de Efteling of een dierenpark. Neem eens een kijkje op de door ons daarvoor speciaal ingerichte pagina.

Schaatsen

Weet je wat ook zo lekker is in het winter seizoen? De schaatsen onderbinden en er op uit als er natuurijs ligt. Met een clubje of alleen het gevecht aangaan met de elementen en met een frisse blik de wereld van een ander kant bekijken.

Of het nu noren. kunstschaatsen, hockeyschaatsen of oude Friese doorlopers zijn, schaatsen is “gewoon lekker”.

Schaatsen is een feest

Kunstijsbaan

In de afgelopen winters is er nauwlijks sprake geweest van natuurijs en dan is de ijsbaan een welkom alternatief natuurlijk. Maar  . . .  er gaat toch écht niets boven natuurijs en er op uit in de wijde wereld.

Je ziet je omgeving eens van een heel andere kant, namelijk vanaf het ijs. Doordat je je een stuk lager bevind dan gewoonlijk lijken gebouwen en bij voorbeeld straatmeubilair er heel anders uit te zien.

Ook een optie zijn de, veelal eerder open, buiten ijsbanen. De mensen die deze banen onderhouden zijn bij de minste nachtvorst voor ons aan het werk en zorgen er voor dat gedurende de nacht er iedere keer net voldoende water op de baan wordt gespoten wat kan aanvriezen. Door de inzet van deze mensen kunnen we meestal al ruim voordat het natuurijs sterk genoeg is al buiten schaatsen. Bedankt daarvoor!

Heb je (nog) geen schaatsen of zijn de ‘oude’ op? misschien vind je hieronder iets van je gading.

Mocht je keuze hier niet bij zijn klik dan HIER en winkel verder.

Is skiën meer jou ding?

Ben jij meer van de lange latten en heb je geen zin in een lange autorit of uren in de rij staan op een vliegveld. Kijk dan eens bij Snowworld. Je kunt hier indoor skiën zonder ons land te verlaten. Met haar 5 locaties verspreid over Nederland hoef je ook niet uren in de auto te zitten om er te komen.

Een dagje sneeuwpret voor iedereen die van het koude goedje houdt. Veel plezier!

Op de lange latten

En dan is er het voorjaar

Na de kou van de winter is het dan eindelijk weer voorjaar. De bollen werken zich een weg naar boven en in de weide zien we de jonge lammetjes alweer spelen in de vrije natuur.

Lammetje in de weide

De blaadjes komen weer aan de bomen en je kunt het nieuwe leven overal ruiken.

Het is een lust voor het oog om te zien hoe de natuur ontwaakt uit haar winterslaap.

Tijd om de huiskamers te verlaten en te gaan genieten van het voorjaar. Een bezoekje aan het strand of een bosrijke omgeving is na alle winterkou wel heel erg lekker hoor. Misschien kunnen de jassen wel uit!

Kunnen we al naar een pretpark? Er zijn nu al arrangementen voor de voorjaars vakantie. Kijk maar een bij de aanbiedingen op onze website. Misschien is er wel iets voor je bij.

Gelukkig en Voorspoedig Nieuwjaar

Onze wens is dan ook dat het nieuwjaar een gelukkig, voorspoedig en vooral gezond jaar zal zijn waarin we allemaal veel plezier en vreugde zullen hebben.

Narcissen

Dank voor je aandacht en vergeet vooral niet onze website zo nu en dan te checken.

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Shirley

    Jullie ook de beste wensen voor 2021. Maak er een mooi en positief jaar van.

Geef een antwoord