Over Ons

Mijn naam is Bert van Spelden. Geboren in 1958. Woonachtig in “Westland”. (bij Hoek van Holland)

Als ex touringcar chauffeur kan ik je adviseren over de mooiste en interessantste plekjes in Nederland. Toen ik met m’n neef Wim er over zat te praten was het idee voor deze Website al snel geboren.

Bert in zomertenue
Wim van der Kruijk

Ik ben Wim van der Kruijk. Ik ben gefascineerd door alles wat met reizen te maken heeft. En dan vooral uitjes en vakanties in eigen land.

Bij even weg in Nederland geven wij jou onafhankelijke tips over een gezellig dagje of weekje weg in ons eigen kikkerlandje!

Ons Doel:

Vakantie plannen leuk of lastig?

Het is best lastig om van website naar website te moeten springen om juist dat te vinden wat jou/jullie het beste past op het gebied van een (korte) vakantie in eigen land. Met het oprichten van deze website willen we je een reëel overzicht bieden van wat er zo al te doen is en wat de mogelijkheden zijn.

We bieden informatie aan over bv bungalowparken, campings, glampings, hotelovernachtingen, maar ook  pretparken, dierentuinen, themaparken en diverse musea. Check het menu aan de bovenzijde van iedere pagina

De informatie die we aanbieden wordt regelmatig ververst en is dus altijd actueel. Net als de kortingen en speciale arrangementen die we op de homepage aanbieden wordt de informatie, op de diverse gespecialiseerde pagina’s bij wijzigingen aangepast. 

Wil je vroegtijdig worden geïnformeerd over wijzigingen en of belangrijke nieuwtjes, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief die één of twee keer per maand wordt verzonden. Als blijk van waardering krijg je dan een ebook met tips over het inpakken ( en natuurlijk niets vergeten ) als je op vakantie gaat Je gegevens zijn bij ons veilig en ook wij hebben een hekel aan spam.

Graag verwelkomen we je ook in onze FaceBook group waar van gedachten kan worden gewisseld en je ervaringen over je vakantie of dagje uit kan worden gedeeld met anderen. Je kunt hier aanbevelingen doen maar ook de tegenvallers melden zo dat anderen hier hun voordeel mee kunnen doen.

Dank voor je aandacht en veel voorpret met het plannen van je uitje!