Pretparken

Om je in ons land te vermaken wordt er van alles aan gedaan een zo breed mogelijk scala aan mogelijkheden te creëren. Van een dagje bloembollen kijken in de Keukenhof tot de uitdagende rollercoasters van Walibi Flevo. Van treintjes kijken in Madurodam tot sprookjes ervaren in De Efteling. 

Kies maar uit en boek direct je ticket(s)

Bij Themapark Slagharen kun je de hele dag gebruik maken van vele attracties en genieten van de shows die meerdere malen per dag worden opgevoerd. Ook de ‘mainstreet’ met al z’n winkeltjes is voor velen een ware traktatie. Ook dit park heeft veel te bieden voor zowel Jong als oud en alles er tussenin. YeeHaw Cowboys en Indianen!

Velen van ons hebben De Efteling al eens vereerd met een bezoek. Of het nu ging om een dagje pretpark, een bezoek aan het sprookjesbos of zelfs een (korte) vakantie in het naastgelegen ‘Bosrijk’ je vermaakt je daar kostelijk. Voor jong en oud is er van alles te beleven en het is zeker de moeite waard om eens langs te gaan.

In het waterpark Duinrell in Wassenaar is eigenlijk alles gecentreerd om het thema water. Zowel het Tikibad als de glijbanen zijn een waar feest. Maar …. er zijn ook nog andere attracties waarvan je als kind en ouder volop kan genieten. Langer blijven kan ook op het vakantie park wat direct aan het park grenst. Een heerlijk verfrissend uitje in de toch wat warmere zomers.

Walibi Flevo  is meer een park voor “dare-devils”. Je vind hier een scala van Rollarcoasters die je alle hoeken van het park laten zien. Zowel rechtop als op z’n kop word je volledig door elkaar geschud en moet je een sterke maag hebben dit tot een goed eind te brengen. Suc6!

In  Toverland is heel veel te ontdekken. Er zijn wel 6 magische werelden. Avalon, de Magische vallei, Port Laguna, Ithaka, Wunderwald en het land van Toos. Die houden je de hele dag wel bezig. Je kunt er middeleeuwse sferen opsnuiven maar ook uit je dak gaan in de langste en snelste houten achtbaan van de BeNeLux. In het land van Toos zijn de kinderen de baas!

Ook in Plopsaland  kun je je als kind aardig vermaken hoor. Kabouter Plop en z’n maatjes zijn hier persoonlijk aanwezig en zorgen de hele dag voor vertier. Bootje varen, botsauto rijden en de dansende fontein zijn maar een paar van de aanwezige attracties die voor de kinderen voor veel plezier zorgen. En je weet het toch? Blije kinderen = Blije ouders