Provincies

Op deze pagina kun je per provincie zien wat er zoal te doen is.

Kies in het volgende menu voor een provincie en vergemakkelijk je keuze om er eens lekker op uit te trekken.

Er gaat niets boven Groningen, Klik hier voor meer informatie over deze provincie in het hoge Noorden!

Friesland is vooral bekend om de elfstedentocht, maar er is zoveel meer te doen. Kijk snel verder voor de leukste ideeën.

Drenthe barst van de natuur en hunebedden maar ook wildlands is een topattractie in deze provincie. Klik hier voor meer informatie over het land van Bartje, met of zonder bruine bonen. 

Overijssel is écht niet saai, 2 pretparken, mooie natuurparken en veel water. Hier vind je jouw ideale dagje uit!

Gelderland levert je mooie streken. Dierenparken, De Veluwe en tal van vakantiemogelijkheden. Lees snel verder over de top-provincie

Hou je van shoppen, van heftige attracties of juist van watersport? Ontdek hier de aantrekkingskracht van Flevoland 

Zowel de stad als de provincie Utrecht heeft veel te bieden. Musea, winkels en dierenparken genoeg. Klik hier om meer te weten te komen 

In Noord-Holland heb je eigenlijk niet genoeg aan een dagje. Zoveel keus aan uitstapjes. Ontdek hier kaas, bloembollen, Zandvoort en niet te vergeten onze hoofdstad. 

Een dagje waar je van opkikkert, alles in het klein of héél veel bloemen. Maar ook Rotterdam en Den Haag zijn een aanrader. Kies hier jouw dagje weg in Zuid Holland. 

De zee en de kust hebben een onzichtbare aantrekkingskracht op veel mensen. Zeeland is altijd lekker om even uit te waaien of om mooie dorpen en steden te bezoeken. Klik hier om alles over Uitjes in Zeeland te lezen

Bezoek deze populaire provincie en ontdek de big 5, sprookjes en veel natuur. Om maar te zwijgen van het Bourgondisch genieten van het leven met een hapje en een drankje (of 2). Klik hier voor meer informatie!

Limburg staat gelijk aan puur genieten. Het landschap en de taal alleen al. Bezoek enkele toplocaties die uniek zijn voor Nederland. Kijk hier wat deze provincie allemaal voor je in petto heeft!

Heb je een keuze kunnen maken?

Meer opties vind je in het menu onder het kopje Categorie

 

Fijne Vakantie