Je bekijkt nu Reisboek kopen Nederland 2021- Deze reisgidsen helpen jou aan een topvakantie!

Reisboek kopen Nederland 2021- Deze reisgidsen helpen jou aan een topvakantie!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Diversen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Waar moet je op letten als je een reisboek wilt kopen over Nederland? In dit artikel lees je er alles over en je kunt jouw favoriete reisgids direct bestellen.

Waarom zou je een reisboek over Nederland kopen?

Weet jij precies waar alle mooie plekjes in Nederland te vinden zijn? Ik in ieder geval niet. Iedereen weet natuurlijk dat je voor veel bos op de Veluwe moet zijn. Voor watersporters is het IJsselmeer of de Friese meren een logische keuze en strandliefhebbers boeken écht geen huisje in Limburg.

Nederland is echter zoveel meer dan enkele bekende streken, maar hoe kom je daar achter? Je kunt urenlang het internet afzoeken naar reacties en tips van andere mensen. Ook op een verjaardag komen vaak leuke tips naar voren.

Maar als je echt veel en leuke ideeën op wilt doen, zou ik toch eens overwegen om een reisboek te kopen over Nederland.

Duizenden ideeën voor een leuke vakantie kun je vinden in de vele reisboeken die over ons land geschreven zijn. 

In “Verliefd op Nederland” neemt Roëll de Ram je mee naar de mooiste plekjes van Nederland. Niet alleen midden in de natuur, maar ook verrassende steden, restaurants en aparte accomodaties passeren de revue.

Voordelen van een reisboek

Er zijn aardig wat voordelen aan een reisboek kopen over Nederland. Voor twee of drie tientjes, heb je genoeg ideeën voor jarenlange topvakanties in eigen land.

Maar wat dacht je bijvoorbeeld van de mooie foto’s die bij een goed reisboek horen? Om echt een impressie te krijgen over de streek, zegt een foto meer dan duizend woorden. Je kunt nog zoveel lezen over hoe geweldig een streek is, maar als je enkele foto’s ziet, ben je in één keer verkocht.

Neem hierbij de ervaring van de auteur van het boek en je hebt genoeg argumenten om er helemaal voor te gaan, of juist niet!

De voorpret aan een leuke vakantie mag je ook niet onderschatten. Als je een vakantie hebt geboekt, wil je graag weten wat er in de omgeving zoal te doen is. Een reisboek is dan ideaal om alvast even weg te dromen naar jouw bestemming.

Wat kost een reisboek over Nederland?

Als je een reisboek over Nederland wilt kopen, is de prijs ook niet onbelangrijk. Gelukkig zijn reisboeken niet zo duur en vaak de volgende werkdag al in huis. Zo kun je voor een paar tientjes al direct op zoek naar de leukste plekjes in Nederland.

Zoals je kunt zien in dit artikel, zijn de meeste reisboeken die je kunt kopen over Nederland, zo rond de €15 – €35. Dat valt toch best mee? Zeker als je hier ideeën uit kunt halen voor meerdere jaren.

Dit boek uit The World Collection staat boordevol foto’s over ons mooie landje. Het is dus ideaal om ideeën op te doen over een bepaalde streek.

Let er wel op dat het vooral om beeldmateriaal gaat, zonder uitgebreidde uitleg. Volledige informatie over een bepaalde regio ga je hier dus niet in vinden.

Waar moet je op letten bij het kopen van een reisboek over Nederland?

Enkele dingen zijn wel belangrijk als je een reisboek over Nederland wilt kopen. Buiten de prijs is het ook belangrijk dat je een reisgids over het juiste onderwerp koopt. Als jij dol bent op stedentrips, ga je natuurlijk geen reisboek over bossen en meren kopen. Lees dus goed waar het boek over gaat en bekijk de reviews van andere mensen. Die geven je vaak een goede indicatie over het boek.

Ook foto’s van goede kwaliteit zijn belangrijk om het juiste gevoel bij een bepaalde streek te krijgen. Vage of nietszeggende foto’s gaan jou echt niet overtuigen om daar op vakantie te gaan.

Verder is het verstandig om een reisboek over Nederland te kopen wat meerdere streken behandelt. Gaat het boek over slechts 1 bestemming, dan kan dat een echte miskoop zijn als je toch ergens anders naartoe wilt.

Met de ANWB Fietsgids kun je alle kanten op. 50 fietsroutes van 20 – 50 kilometer laten je zien hoe mooi Nederland is. Bekijk ook de andere reisgidsen van de ANWB op ANWB.nl

Geef een reisboek kado

Heb je al meerdere reisboeken in huis? Dan weet je als geen ander, wat een toegevoegde waarde zo’n boek kan hebben. Deze ervaring kun je ook je vrienden en familie laten ervaren door er eentje kado te doen. Voor de prijs hoef je het niet te laten en het is weer eens wat anders dan een envelop met een gekke kaart en wat geld.

Klik op één van de links in dit artikel en je vindt nog veel meer reisboeken over Nederland.

Zoals de naam al doet vermoeden, vertelt “bucketlist eropuit in Nederland” je precies welke plekken in Nederland je gezien móet hebben. Niet de standaard plekken, maar juist heel bijzondere en iets minder bekende pareltjes van ons land. Lees de lovende reviews over dit boek maar eens!

Het leukste reisboek van Nederland kopen

Één van de leukste reisboeken die momenteel te koop is, is misschien wel de “Reisgids Nederland 2021” van Marlou Jacobs en Godfried van Loo. De reisgids is er in verschillende varianten. Hou je van rust en ruimte, stedentrips of ben je echt een natuurmens, dan is er speciaal voor jou een reisgids.

Wat deze serie zo speciaal maakt, is dat het niet alleen een reisboek is. Er hoort een gratis app bij, die dieper ingaat op de omgeving die je uitgekozen hebt. Tijdens je wandeling of fietstocht kun je op de interactieve kaart precies zien waar de bezienswaardigheden zich bevinden en je krijgt aanvullende informatie over de omgeving. 

Via de website ontvang je nog veel meer informatie, foto’s en video’s. Zo krijg je dus nog meer relevante tips over alles wat Nederland te bieden heeft.

reisboek kopen nederland klompenfabriek

Nog veel meer vakantieplezier!

Naast dit artikel over een reisboek kopen over Nederland, vind je hier bij EvenWegInNederland.nl nog veel meer informatie over vakantie in eigen land. Het is onze passie om de leukste uitjes en de meest relaxe vakantieparken met jullie te delen. Bekijk de blogs of tips bovenaan deze pagina voor nog meer vakantieplezier!

Je kunt ook via deze speciale pagina, direct en goedkoop tickets bestellen voor een leuk dagje weg. Met z’n tweetjes, de vriendengroep of met de kinderen en/of kleinkinderen. Er is voor ieder wat wils!

Ook kun je een heerlijke vakantie vinden in één van de parken die wij hier aanbevelen. Je boekt altijd bij de aanbieder zelf, dus lekker vertrouwd en veilig!

Wij van EWIN wensen je veel vakantieplezier, of je nu een mooi reisboek over Nederland wilt kopen of voor een dagtrip of vakantie gaat!

Geef een antwoord