Wellness op z'n best

Lekker verwend worden?

De spa (wellness centre) is DE oplossing

We hebben allemaal weleens dat gevoel dat de energie wat aan de lage kant wordt. Dat de spreekwoordelijke batterijen leeg raken.

Ik weet zeker dat een dagje wellness dat gevoel helemaal doet verdwijnen en dat je als herboren terugkeert. Alle spieren weer eens lekker los gemasseerd, door en door warm kom je als een nieuw mens de spa weer uit. Nooit gedaan? Raad ik je aan het toch eens te proberen

Klik voor meer informatie op één van onderstaande logo’s

Deze spa is gevestigd in Valkenburg. Thermae2000  is een hotel met een uitgebreid Wellness Centre. Al vele jaren verwennen ze hier de gasten en trakteren ze je op massages, warme steen sessies en kun je onbeperkt gebruik maken van Sauna’s en Baden. Een échte aanrader

Bij De Bonte Wever in Assen vind je ook zeker alles wat je hartje begeerd. In de vriendelijke omgeving kom je helemaal tot rust en worden je buitenkant maar ook zeker de binnenkant op een prettige manier verwend. De beauty salon en de fitness maken je verblijf helemaal af. Overnachten en dineren is ook hier mogelijk.

Bij Blue Wellness van  Fletcher Hotels , die je overigens door heel Nederland kunt vinden, vind je zowel hotelkamers als wellness en sport gelegenheid. Door de verschillende arrangementen die dit bedrijf aanbied is er voor iedereen wel een fijn verblijf te vinden. Je vind veel van de hotels aan zee maar ook langs de oostgrens van ons land is men rijkelijk vertegenwoordigd. Even onthaasten? Fletcher heeft dé oplossing voor je.

 Spa Online is eigenlijk een zoekmachine voor spa’s en wellness centres. Je kunt er kiezen uit meer dan 200 aanbiedingen. Zeer gebruikersvriendelijke pagina en voor je het weet heb je gevonden wat je altijd al zocht. Zoeken naar een hotel met beauty & massage faciliteit, of alleen een beauty centre, allemaal mogelijk op deze ene website. Dus, als je hierboven niets heb kunnen vinden raden we je aan hier eens te kijken of er iets van je gading bij is.