Je bekijkt nu Vakantie & Dagtrips

Vakantie & Dagtrips


Vakantie zoeken & Vakantie boeken

Velen van ons weten het al maar sommige denken dat je eerst moet vliegen of minstens 15 uur in een auto moet zitten om goede vakantie te kunnen vieren. Nou niets is minder waar!

Binnen onze landsgrenzen is er volop te doen en, zo als je op onze website kunt ervaren, keuze genoeg

Je vind er  een groot scala aan vakantie & dagtrips.

Voor iedereen is er wel een uitje of vakantie te vinden die juist voor jou een geweldige ervaring kan worden. Voor de zon en de temperatuur hoef je ook niet meer naar het zuiden want de laatste paar zomers was ook in Nederland de zon rijkelijk aanwezig en de temperaturen deden beslist niet onder voor de Franse, Spaanse en Griekse kust.

Ga je naar het buitenland voor het eten? Nou ik heb nieuws voor je, in Nederland kun je restaurants en take-away’s vinden die gerechten aanbieden van over de hele wereld. Niet meer dan één reservering of één telefoontje is er nodig om ook deze wens te vervullen.

En dan is er altijd nog de mogelijkheid om bij voorbeeld eens samen in de keuken te stappen en een wereldgerecht te bereiden. Kookplezier met als beloning een heerlijke maaltijd.

Tafel-restaurant

Kies de voor jou ideale locatie

Vakantie & Dagtrips voor iedereen

Ben jij iemand die graag in het bos verblijft? Dan is er voor jou een reeks aan mogelijkheden die je vast een geweldige vakantie kunnen bieden.

Of ga je liever naar het strand? Nou ook voor jou zijn er meer dan genoeg aanbiedingen te vinden op onze website.

Of gewoon zo maar een dagje uit. Alles kan!

Wat je keuze ook is: het voordeel dat je altijd hebt is dat je niet in een lange wachtrij op het vliegveld hoeft te staan wachten tot je eindelijk aan de beurt ben, en wat denk je van de tijd dat je in het vliegtuig ben, gillende kinderen, knieën in je rugleuning, zwetende en riekende medepassagiers enz. 

Tijdens de autorit van +/- 15 uur of langer file na file. Onderlinge irritaties en bij voorbeeld jengelende kinderen op de achterbank die bij iedere afslag vragen “of we er al zijn”.

Allemaal niet van toepassing als je er voor kiest nu eens in Nederland op vakantie te gaan. 

Vakantie vieren vanuit je eigen woning

Ook een optie is het plannen van bij voorbeeld dagtripjes die je dan dagelijks vanuit je eigen woning kunt organiseren. Wat suggesties vind je hieronder.

Als er iets van je interesse bij is kun je klikken en je wordt doorverwezen naar de website van de aanbieder waar je direct kunt boeken (kaartjes bestellen) voor een fijn dagje uit.

Oceanica 468x60

Voor meer ideeën en dagtickets kun je één van de banners hieronder klikken

Ben jij meer van het luxe overnachten?

Ben jij meer iemand die wil worden verwend en waarvoor de bedden iedere dag worden opgemaakt? Dan zijn hotelovernachtingen voor jou de ideale manier van even van huis zijn. Kijk maar een bij Hotels.nl voor een hotelletje op de bestemming van jou keuze. Door heel Nederland is er volop aanbod!

Of klik op één van de links hieronder voor aanbiedingen en arrangementen van bij voorbeeld:

Mocht je er voor kiezen een paar dagen in onze hoofdstad te verblijven raden we je ook aan gebruik te maken van de Iamsterdam optie. Je kunt hier veel voordeel mee behalen bij verschillende musea, boottochten enz.

Vakantie & Dagtrips in de natuur

Als je écht dicht bij/in de natuur je vrije tijd wil doorbrengen is er eigenlijk niets beter dan je vakantie te plannen op een camping. Of voor wat meer luxe op een glamping. Je bent dan de hele dag buiten, voelt de grassprietjes tussen je tenen en de natuur de hele dag om je heen. ‘s-Morgens als je opstaat en uit je bed klimt sta je direct met beide benen op de ‘grond’. En dan bedoel ik letterlijk grond als in contact met moeder aarde.

Je buren, in de tent naast je zijn ook al op en de dag kan beginnen. De voortent wordt opengeritst en de geur van het ontbijt, wat meestal buiten wordt genuttigd, komt je direct tegemoet. Ook jij moet er aan geloven. De brander word aangestoken en al snel ruikt het ook bij jouw tent naar gebakken eieren met spek of … worden de kommen met cereal of andere granen gevuld om de dag met een stevige hap te beginnen.

Samen met je mede kampeerders maak je het plan voor vandaag en beslist of je er op uit gaat of gewoon lekker ’thuis’ blijft en aan de activiteiten op de camping deelneemt. Niets moet, alles mag!

Heerlijk genieten van de buitenlucht en van het natuurschoon om je heen.

Wist jij dat Nederland zo veel te bieden heeft? In onze dagelijkse bezigheden lopen we er al snel voorbij maar tijdens zo’n kampeervakantie gaat alles rustiger en hebben we tijd om eens goed om ons heen te kijken.

Volop genieten dus!

Genieten van de natuur

Vakantie & Dagtrips

Zo zie je maar, als het gaat om Vakantie & Dagtrips is er heel veel variatie en eigenlijk voor een ieder wat wils. Je kunt op vele manieren, en zeker ook de jouwe, vakantie vieren en geheel naar eigen inzicht indelen.

We hopen je met deze blog pagina een duidelijk inzicht te hebben gegeven van wat er zo al mogelijk is en mocht je nog vragen hebben, stuur dan even een berichtje en we zullen proberen je een passend antwoord te geven. en Veel plezier en vast een Fijne Vakantie!

Geef een antwoord