Bungalow parken

Het comfort bij een verblijf in een bungalow, cottage, chalet of hoe het ook genoemd wordt is niet te vergelijken met de andere mogelijkheden.

Je hebt alle vrijheid en privacy die je je maar kan wensen en, als je dat wil, kun je in je eigen bubble blijven. En wil je dat niet kun je naar buiten en genieten van alle faciliteiten die de verschillende parken bieden.

De meeste parken bieden volop mogelijkheden om juist jou de vakantie te bieden die jij wil

Receptie

Aankomen op je bestemming

Na een soms vermoeiende, lange reis is het de receptie die je de eerste indruk van het park biedt. Vriendelijk word je ontvangen en verteld hoe e.e.a. werkt op juist dit park. Je wordt geïnformeerd over wat er zo al te doen is en krijgt de sleutel van je verblijf overhandigd.

Dit kan, i.v.m.  het hele Covid-19 gedoe, ook worden vermeden en dan krijg je de bescheiden thuisgestuurd. Alles om ongewenst contact te voorkomen.

Nou, op naar het huisje en uitpakken maar. 

En dan . . is het tijd voor ontspanning

Lekker even naar buiten en de omgeving verkennen. Even wat frisse lucht na die autorit. Wat rondneuzen en uitvinden waar de verse broodjes vandaan komen. Waar het zwembad is en waar we kunnen gaan genieten van een heerlijk kopje koffie en uitgebreide maaltijd.

Terug in het huisje, vooral tijdens de kille/koude winterdagen, steken we de open haard aan en genieten van het knapperend vuur. Wat doen we vanavond? Gaan we allemaal in één of ander scherm zitten of zullen we voor de verandering eens wat gaan samendoen. Geen TV, tablet of telefoon maar bijvoorbeeld een oud hollands bordspel. Een avondje kaarten, dobbelen of een goed boek lezen.

Vakantiepark

Toch iets vergeten? Had maar even op onze pagina met reistips gekeken. Daar vind je van alles over inpakken en reizen per auto.

Heb je wel zin in een spelletje maar niks mee, dan kun je altijd wat bestellen en hetgeen op het vakantiepark laten bezorgen. Kunnen jullie waarschijnlijk morgen of anders toch wel overmorgen dát spel spelden dat je wil.

Dan nog 'de Gouden tip'

Een veel  gezien speel item is de eenvoudige voetbal.

Wat is er nu leuker dan even een balletje trappen op een open plek in het bos of op het strand.

Fijne vakantie en . . .

Goede reis!