Je bekijkt nu WinterWonderLand

WinterWonderLand

Hebben jullie er ook zo’n zin in?

Vannacht heeft het voor de eerste keer dit jaar gevroren. Ik weet niet hoe het bij jou zit maar dat zorgt er voor dat mijn WinterWonderLand gevoel ontwaakt en ik niet kan wachten om een frisse neus te halen in de ijzige, maar vooral schone winterlucht. Best fris hoor maar dat maakt het thuiskomen des te aangenamer.

De autoruiten zitten ‘s-morgens dichtgevroren of zijn met een laagje sneeuw bedekt dus er moet geschrapt/geveegd worden. Neem ook wat extra tijd omdat het onderweg zo hier- en daar weleens glad zou kunnen zijn. Het zou zonde zijn om met dit lekkere winterweer met bv een been omhoog vanachter je raam te moeten toezien hoe anderen genieten van sneeuw en ijs.

autosneeuw

Ook Sint Nicolaas is van de partij

Sinterklaas

Ook Sint-Nicolaas is weer in het land en de kinderen springen door de hele ‘tent’ van de zenuwen. Zullen de kadootjes wel op tijd aankomen, word ik niet vergeten en ben ik wel lief genoeg geweest dit afgelopen jaar? Allemaal vragen die een kinderleven behoorlijk kunnen beheersen als de goedheiligman in ons land is.

Wist je dat er ieder jaar speciale Sint-Nicolaas arrangementen bij de verschillende aanbieders zijn?

Op onze “Homepage” vind je de laatste actuele aanbiedingen.

En dan op naar de Kerst

Kerstmis is voor velen een feest wat niet mag worden overgeslagen.

Wat voor de één een tijd van bezinning is is voor een ander een tijd van gezellig samenzijn en kadootjes onder de boom. Sommige onder ons gaan in de Kerstnacht ( soms alleen in de Kerstnacht ) naar de kerk en anderen maken er tijdens 1e en 2e kerstdag een waar feest van samenzijn en lekker eten van.

Het ene is niet beter dan het ander. Een ieder is vrij om te doen wat hem/haar het beste lijkt.

Maak eens gebruik van de speciale aanbiedingen die door de verschillende vakantieparken, hotels en sinds kort zelfs de (winter) campings worden geoffreerd. Je kunt tijdens de feestdagen alle kanten uit en hoeft zeker niet thuis te blijven. Een huisje voor alleen je naaste familie of misschien wel meerdere huisjes voor de hele familie ( denk aan de covid-19 regels ) zodat de jeugd toch buiten met elkaar kan zijn.

WinterWonderLand na de Kerstdagen

Na Kerstmis gaan we op naar het nieuwe jaar. Voorbereiding worden getroffen om op een waardige wijze afscheid te nemen van het oude jaar en een spetterende start te maken in het nieuwe

Wat een weelde aan feestdagen heeft december toch. Je sluit het ene feest af en voor je het weet zit je alweer volop in het volgende. Je komt tijd te kort om goede voorbereidingen te treffen en zou eigenlijk wat meer tijd moeten hebben om alles goed te regelen. Om je wat werk uit handen te nemen wil ik je nogmaals wijzen op de verschillende opties die de bedrijven die zijn aangesloten op onze pagina aanbieden.

Skiën in Nederland

Om eens lekker uit je dak te gaan op de lange latten hoef je niet naar Oostenrijk of Zwitserland hoor. Op verschillende plaatsen in Nederland kun je ook van de sneeuw genieten.

SnowWorld heeft wel 5 vestigingen in ons land waar je overdekt van de piste af kan glijden. Met haar diverse programma’s en lesmogelijkheden is er voor iedereen wel een passend uitje te regelen.

Schaatsen

De Friesen ontdooien pas als het vriest zegt men en dat is wel te merken aan het enthousiasme als er ijs op de sloten ligt. Direct worden de ijzers uit het vet gehaald en men is op sloten en meren te vinden.

Maar ook de rest van Nederland heeft al gauw de schaatskoorts te pakken en massaal worden we aangetrokken door het natuurijs. Het is net zo gewoon als zwemmen, de kinderen leren het al op jonge leeftijd.

Kortom, WinterWonderLand is een plaats die voor iedereen wel wat leuks heeft en veel plezier en vertier te bieden heeft.

Wat ook je keuze is, vergeet vooral niet te genieten en veel winterplezier

Geef een antwoord