Je bekijkt nu Zomergevoel

Zomergevoel

De zomervakantie is inmiddels voor heel Nederland aangebroken en de parken barsten uit hun voegen

Door de reisbeperkingen met betrekking tot de heersende pandemie hebben vele Nederlanders er voor gekozen ook dit jaar binnen de landsgrenzen op vakantie te gaan wat resulteert in overvolle vakantieparken, campings en glampings. Het is knokken voor een plekje en als je geluk hebt vind je er nog één.

Wat betekend dat voor het Zomergevoel?

Je kunt het op verschillende manieren oppakken. 1 Er is veel te doen op je vakantie bestemming en je hoeft je geen moment te vervelen. Er zijn altijd wel speelkameraadjes voor de kinderen en er word van alles georganiseerd om ze bezig te houden. En 2 je kiest een niet zo gangbaar park waar nog wat rust te vinden is en geniet met volle teugen van het buitenzijn. De zwoele zomeravonden zijn uitermate geschikt om tot laat buiten te zitten en te genieten van de omgeving.

Strandvakantie of het Bos?

Wat voor jou het ultieme vakantiegevoel is kan alleen jij beslissen maar op onze website zijn zo veel verschillende opties dat er voor jou zeker wel iets bij is.

(op onze website vind je hierover meer informatie)

Doordat de verschillende type vakanties zijn gesplitst is het makkelijk zoeken en je vind al snel iets wat jou misschien past.

Weet je nog niet écht wat je wil gaan doen dan adviseer ik je op bijvoorbeeld deze link te klikken en je zoekcriteria in te geven. Het programma gaat dan voor je aan de slag en laat je zien wat er, volgens de ingegeven voorkeuren, al niet te vinden is. De spoeling is dit jaar dun maar je kunt vast nog wel iets vinden dat, bij benadering aan jouw wensen voldoet.

Lukt het écht niet dan . . .

pretparken compilatie

Mocht je niets van je gading vinden kun je er altijd nog voor kiezen dagtripjes te gaan maken. Even een dagje Efteling, Walibi of één van de anderen is voor de meeste Nederlanders een herinnering die we allen koesteren. Op onze pretparken-pagina vind je vast wel iets van je gading. Je kunt hier wat rondshoppen en, als je iets wil gaan doen, direct tickets kopen zodat je niet in de rij voor de kassa hoeft te gaan staan wachten.

Vakantiegevoel zit ook in kleine dingen

Het zogenaamde Vakantiegevoel kan in iets heel kleins zitten. Een ontmoeting met een vreemde waar ineens een ‘klik’ mee is, een heerlijk middagje op een terras, een dier in het bos dat je komt bezoeken en waarmee je contact hebt, iemand die hulp aanbied zonder bijbedoelingen, het kan van alles zijn. Het onverwachte en het spontane is hierbij van cruciaal belang. Niet op gaan zitten wachten, als het gebeurt komt het ongevraagd langs.

Ga direct naar de pagina waar vakantieparken worden weergegeven.

Dan nog even dit:

Iedereen vergeet weleens iets in te pakken als die op vakantie gaat.

 

Geef een antwoord